Hvordan får vi Ballskolen til

 

I Fet Idrettslag har vi mange frivillige som hver dag gjør en kjempeinnsats for at vi skal kunne ha et bredt og godt tilbud til barn og unge i kommunen. Det samme gjelder for for å arrangere Ballskolen. Vi er helt avhengig av at foreldre stiller opp for at Ballskolen skal kunne gjennomføres. Det er ikke nødvendig med kunnskap om idrettene for å være med å hjelpe til. Ved å delta som trener vil man få en unik mulighet til å følge sitt barn tett i den enorme utviklingen barn i denne aldren har.  

Fet IL Ballskole er et aktivitetstilbud for 5-åringer der formålet er at barna skal kunne forsøke de forskjellige ball-idrettene som finnes i Fet Idrettslag (Fotball, Håndball og Innebandy). På Ballskolen vil barna få prøve disse forskjellige idrettene i trygge og gode rammer. Aktivitetene skal være morsomme og ha fokus på å bli kjent med idrettene. Barna utvikler motoriske ferdigheter og samspill og de venner seg til lagaktivitet og det å være en lagspiller.

Fet IL Ballskole er selvfølgelig for både gutter og jenter.

Ballskolen følger skoleruta.

Når Ballskolen nærmer seg slutten vil det bli mulighet for å delta på turneringer i flere av idrettene i regi av Ballskolen.

Etter endt Ballskole vil alle få tilbud om å fortsette med en eller flere idretter i Fet IL. Mange av de største Norske idrettsutøvere har drevet med flere idretter i flere år før man velger sin idrett. Det viser seg at allsidighet er en fordel så lenge det er mulig.

 

Har du spørsmål kan du kontakte oss på medlem@fetil.no

Kalender

Oktober
MTOTFLS
27282930123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031