Tom Inge Egedahl klar for Fet IL

Fet IL har ansatt Tom Inge Egedahl som markeds- og arrangementsansvarlig.

2020-06-02
Fet IL

I februar utlyste vi stillingen som markeds- og arrangementsansvarlig i Fet IL, og det kom inn flere gode søknader til stillingen. Etter flere intervjuer falt valget ned på Tom Inge Egedahl som har sin første arbeidsdag i idrettslaget i dag.

Tom Inge kommer opprinnelig fra Sørumsand, men bor nå i Rælingen sammen med samboer og 2 barn. Han kommer fra stillingen som daglig leder i Røa Dynamite Girls, der han har jobbet i 7 år. Utdannelsen sin har han fra Idrettshøgskolen og høgskolen i Oslo. Etter endt utdannelse har Tom Inge jobbet med idrett i 17 år. Ved siden av å ha ledet et av Norges beste kvinnelag i fotball har han jobbet som daglig leder i Frogner IL, prosjektmedarbeider i Football for All in Vietnam, spillerutvikler i Akershus fotballkrets, klubbutvikler i Akershus fotballkrets, forretningsfører i Sørum IL og vært idrettskonsulent i Bydel Nordre Aker med hovedansvar for et allidrettsprosjekt med 1800 barn.

Tom Inge er heller ikke helt ukjent med Fet IL. Han har spilt flere sesonger både fotball og innebandy i klubben, og har en sesong som trener for A-laget i fotball.

Vi er veldig glade for å ha fått Tom Inge med på laget og gleder oss til samarbeidet fremover. Tom Inge har en bred bakrunn fra idretten og vi er glade for å kunne dra nytte av denne kunnskapen. Det er mange arbeidsoppgaver som venter og han vil være i gang fra dag en. 

Hvorfor Fet IL?
Jeg har vært med Fet IL på sidelinjen i flere år og det er imponerende å se utviklingen i klubben. Nye flotte anlegg har blitt bygd og flere nye idretter inkludert. Dette sammen med at Fet IL er Lillestrøm kommunes største idrettslag gjør at jeg har lyst til å være med på utviklingsreisen som nå har startet i Fet IL. Jeg gleder meg stort til å ta del i alle de spennende oppgavene som ligger foran oss og til å bli kjent med medlemmene, de frivillige og støttespillerne som gjør Fet IL til den klubben den er.

Hva nå?
I første omgang skal jeg sammen med de andre på kontoret organisere En Fet Sommeruke i uke 32. Et prosjekt vi har søkt om midler til gjennom Gjensidigestiftelsen. Dette vil være et gratistilbud til ungdom og vi vil komme tilbake med mer info når vi har fått avklart om vi får midler til dette fra Gjensidigestiftelsen. Utover dette vil jeg sammen med de andre se på hvilke andre aktiviteter vi skal jobbe med fremover. Jeg mener det nå er viktig at vi kan komme i gang med aktiviteter etter flere månder med lite aktivitet. Det gleder meg å se at fotball, håndball, innebandy og turgruppa har startet opp med aktivitet igjen. Mer skal komme:)

Kalender

Januar
MTOTFLS
272829303112
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31123456

Aktiviteter

23.06.2022
Ballskolen 2016

17:00 - 19:00

Eika Fet Arena