En ekstra fotballskole i juni, moroa er snart i gang!

Onsdag 24.juni - Fredag 26.juni er vi igjen klare til å fylle Fedrelandet med fotballglade barn og ungdom. I år arrangerer vi en bonus fotballskole coronastyle i juni, i tillegg til den tradisjonelle i august som ifjor samlet et rekordstort antall deltagere og instruktører. Vi er svært godt fornøyd med veldig stor interesse også for en ekstra fotballskole som denne, og vi gleder oss til å møte alle sammen igjen.

I år er det litt spesielt, med ekstra smitteverntiltak å ta hensyn til, les derfor informasjonen nøye.

2020-06-22
Kjetil Moren Bråthen

Hei alle sammen! Nå er det ikke mange dager til moroa starter!

TINE Fotballskole, 1 million barn, 1 million drømmer

I underkant av 20 instruktører har gjort unna informasjonssamling rundt opplegget til årets Tine Fotballskole. Med seg har de et hefte med øvelser, retningslinjer, smitteverntiltak og tidsskjema for de tre dagene på Fedrelandet. En perfekt måte å benytte de første dagene av en lang sommerferie.

Over 110 deltagere er påmeldt, på den første fotballskolen til Fet IL i juni. Ikke glem å melde dere på til den tradisjonelle i august også. For påmelding til Fet ILs Tine Fotballskole i august: Trykk her

Det har vært en enorm interesse for å være instruktør på fotballskolen, og over 30 unge trenerspirer har meldt seg. 50% jenter og 50% gutter har fått plass, et stort fokusområde fra krets og forbund. Dessverre medfører det at mange som ønsket å være med ikke får vært med, men det er svært gledelige med det store engasjementet i Fet IL. 

Her er litt info i forkant av fotballskolen.

NB! Det som er spesielt i år er de strenge retningslinjene ovenfor smitteverntiltak. Det vil blant annet si at Tine ikke leverer drikkeprodukter til fotballskolene som arrangeres i juni, og vårt felles lunsj-tilbud utgår onsdag og torsdag. Husk nok mat og drikke til deltagerene for hele dagen. Fredag blir det likevel grilling, men deltagerne må holde seg adskilt med sine grupper.

  • Syke personer skal holde seg hjemme
  • God hånd- og hostehygiene, og forsterket renhold
  • Holde minst 1 meters avstand og redusere kontakt mellom personer

For TINE Fotballskole gjelder disse hovedprinsippene med en justering av kulepunkt tre. For faste grupper av maks 20 deltakere tillates kontakt både på og utenfor banen. Ovenfor andre grupper skal prinsippet om 1 meters avstand ivaretas.

Vi kommer til å dele opp i kohorter på inntil 20 spillere. Disse 20 vil deles opp i grupper, men kan trene sammen og spille kamper mot hverandre hvis det er fornuftig. Den tradisjonelle turneringen på tvers av alle grupper må dessverre utgå i juni.


Onsdag 24. juni er det oppstart. Alle dager varer fra kl. 09.00 - 14.30.

Første økt på onsdag vil det gå litt tid til å få fordelt alle deltagere i gruppene de skal være i samt bli kjent, men vi kjører på med fotballaktivitet så fort som mulig.

Alle dager er det lunsj fra ca kl. 11.30 – 12.30. Egne matpakker onsdag og torsdag, men på fredag avslutter vi med å grille pølser. Ytterligere mat utenom måltidene må sendes med barna.

Onsdag vil alle deltagere få med seg noe utstyr fra Tine hjem etter treningen, mens alle får en fotball når vi er ferdig på fredag.

Vi ber også foreldre som leverer og henter deltagerene om å overholde smitteverntiltakene på Fedrelandet.

Husk klær etter været, solkrem og drikkeflaske til treningen.

 

Dersom det oppstår sykdom, eller andre ting som gjør at en deltager ikke kan komme, må vi ha beskjed om dette så tidlig som mulig, og helst før kl. 08.45. All informasjon om fravær sendes til Kjetil Moren Bråthen på mail kjetil@fetil.no eller til telefon 901 77 904.

 

Temaer for fotballskolen:

Mandag: Teknikk/ballkontroll

Tirsdag: Pasningsferdighet og Keeperferdighet

Onsdag: Scoringsferdighet og Konkurranser

 

Vi ser frem til tre dager med masse moro!

Kalender

Januar
MTOTFLS
272829303112
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31123456

Aktiviteter

23.06.2022
Ballskolen 2016

17:00 - 19:00

Eika Fet Arena