Referat fra Speed Course med Thomas Lewandowski

Hvis du trodde at du allerede visste alt, og det er grunnen til at du ikke kom til Coaching Forum- Speed ​​i lagidrett, så er det sikkert fordi du ikke så Thomas Lewandowski i aksjon.

Nederst i teksten følger referatet fra kurset. Det vil selvfølgelig gi mest mening for de som var tilstede.
2021-10-07
Fet IL

Vi startet vårt flaggskipsprosjekt med sikte på å støtte trenere og spillere gjennom vanlig utdanning og trening.

Vi er svært fornøyde med den store interessen. 35 trenere (hovedsakelig fotball og håndball) søkte om å få være med på den første hurtighetstreningen for alle typer idretter. Her, i løpet av den timelange teoretiske delen, kom treneren Lewandowski tilbake til det grunnleggende, med mye statistikk og refererte også til fysiologi, anatomi og metodikk. Det var lite tid og mye informasjon. Hvert tema som er nevnt er ikke ferdig behandlet. Imidlertid håper vi at dette foredraget minnet dere om det grunnleggende. Kanskje har noen nye opplysninger kommet frem og håper at det inspirerte og motiverte deg til å utdype temaene som ble berørt. 

Vi har planer om at slik utdanning skal skje systematisk, slik at våre trenere stadig vil forbedre sin kunnskap og erfaring, noe som vil føre til en riktig og sportslig utvikling av våre spillere.

Samme dag var det en fortsettelse av treningen spesielt for fotballspillere, denne gangen i praksis. Alt som ble sagt tidligere ble nå realisert gjennom praktiske øvelser og spill. Det deltok trenere (også fra andre idretter), foreldre og spillere fra gruppen 2007/2008, nesten 70 personer totalt. Selv om treneren aldri har jobbet med disse spillerne før, og på grunn av koronaviruset visste han ikke hvor mange spillere som ville delta, gikk treningen veldig greit. Tiden var ikke bortkastet, kvaliteten på treningen var veldig høy, selv om det var mange kommentarer fra de interesserte trenerne. Spillerne hadde det gøy med øvelsene uten ball, men samtidig lagde de en god og krevende treningsenhet som bygde lagånden. Trenerne registrerte øvelsene og var imponert over type trening, dynamikk og applikasjon. Foreldrene var også veldig glade for at barna deres er så engasjerte, fokuserer og har det gøy samtidig.

Videre treninger er planlagt, med videreføring av hastighetsøvelser, men med ball.

Vi er overbevist om at dette er en stor investering i utviklingen av klubben, og vi inviterer deg til neste seminar. For de som ikke deltok i forumet, eller ønsker å gå tilbake til noen emner, legger vi ved hele presentasjonen av trener Lewandowski. Mange trenere ba oss om å dele øvelser/spill -konseptet, slik at du kan finne det her også.

 

PS. Vi har sett at noen av trenerne tok hensyn til den nye kunnskapen og allerede implementerte noen av øvelsene i programmet.

 

Speed conference ENG Thomas Lewandowski part 1.pdf

 

Speed conference ENG Thomas Lewandowski part 2.pdf

 

Speed without the ball soccer Thomas Lewandowski.pdf

 

Thomas%20speedcourse.jpg

Kalender

Januar
MTOTFLS
272829303112
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31123456

Aktiviteter

23.06.2022
Ballskolen 2016

17:00 - 19:00

Eika Fet Arena