God Jul og godt nytt år

Fet IL ønsker alle aktive, frivillige, sponsorer, supportere og støttespillere en riktig god jul og et godt nytt år

2018-12-21
Fet IL

2018 har vært et fint og veldig aktivt år for Fet IL. Aldri før har aktivitetene vært så stor som den er nå. I overgangen til 2019 teller Fet IL hele 1977 aktive medlemmer, det er nesten 20 % av befolkningen i Fet kommune. Det er særlig i de nye idrettene våre at veksten har vært størst. Klatregruppa og turn gruppa vår har hatt en veldig positiv utvikling, og det er gøy å se at med den nye hallen på plass har vi mulighet til å tilby masse variert aktivitet.

I Eika Fet Arena er det full aktivitet fra morgen til kveld. På dagtid har ungdomskolen gym i hallen og barna i Læringsverkstedet Idrettsbarnehage bruker både hallflatene og klatrehallen til aktivitet. Vi har nå hatt hallen i drift i et år og vi er veldig stolte av den fine hallen vår. Ønsker å rette en stor takk til alle som stiller opp på dugnad som hallvakter og i kiosken. Sammen tar vi godt vare på den nye hallen vår.

På Fedrelandet har det nå blitt bygget et snødeponi slik at vi skal unngå at gummi fra kunstgressbanen forsvinner. Snødeponiet sto ferdig fredag forrige uke og det vil gjøre snørydding rundt banen mye enklere denne vinteren. Vi hadde dessverre noen skader på banen i våres. Vi jobber fortsatt med kommunen mot leverandøren av kunstgresset og håper at vi finner en løsning på problemene. En stor takk til alle som stilte på kort varsel for å utbedre de verste skadene, slik at vi kunne ta banen i bruk igjen.

Det er overfylt med aktivitet på kunstgressbanen gjennom hele året og vi håpet i det lengste at vi skulle få på plass en ny kunstgressbane sammen med Fet kommune i 2019. Dette ble dessverre ikke med i budsjettet og vi må jobbe videre med dette i 2019 slik at vi kan fortsette å tilby alle som ønsker å spille fotball gode treningsforhold.

Fet IL sine verdier er Positiv, Inkluderende og Aktiv. Dette skal være ord som kjennetegner idrettslaget og som skal være med på å gjøre idrettslaget til et trygt og godt sted for barn og ungdom i kommunen. Ved stadig å utvikle Fedrelandet og Eika Fet Arena med flere aktiviteter, og ved å holde anleggene pene og innbydende ser vi at de blir mer og mer brukt. Idrettslaget og miljøene rundt de ulike avdelingene bidrar til et godt oppvekstmiljø i kommunen. Det skal vi fortsette med.

Takk til aktive, lagledere, trenere, tillitsvalgte og ansatte for en god innsats i 2018, vi gleder oss til 2019. 

God jul alle sammen!

Kalender

Juni
MTOTFLS
272829303112
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930