Sommeruka - En Fet uke 2021

Velkommen til Sommeruka - En Fet uke (for ungdom, av ungdom)

Vi ønsker at våre deltakere deltar på alle dager. Du kan ikke velge samme aktivitet mer enn en dag. Ergo du må delta på fem ulike aktiviteter i løpet av uken. Husk å gå inn på linken bak hver dag for å registrere din aktivitet for den aktuelle dagen. Det er noen aktiviteter som kun blir gjennomført en dag.

En Fet uke er for de født mellom 2005-2009


Påmelding fredag 6. august: Meld deg på her

Påmelding lørdag 7. august: Meld deg på her

Påmelding søndag 8. august:  Meld deg på her

Påmelding mandag 9. august:  Meld deg på her

Påmelding tirsdag 10. august:  Meld deg på her

Oppmøte for deltakere er 10.30 alle dager på Fedrelandet (Øyaveien 11A, 1900 Fetsund). Aktivitetene starter 11.00 og varer til 15.00.

De som skal være med på golf, paint ball og ridning må møte opp direkte der aktivitet gjennomføres.

Tirdag 10. august gjennomføres Mesteres Mester, her vil deltakerne få testet seg i mange ulike øvelser inspirert av TV programmet Mesternes Mester.

Sommeruka - En Fet uke gjennomføres gjennom et samarbeid mellom Fet IL, Lillestrøm kirkelige fellesråd og Lillestrøm kommune. I tillegg ville vi ikke kunne fått gjennomført denne flott uken uten alle de lokale lagenene som hjelper til med enkelte aktiviteter.

En Fet uke gjennomføres med støtte fra Gjensidigestiftelsen og BUFDIR

Gjensidigestiftelsen.png

bufdir_logo_horisontal_rgb.png

Turn

Turn - antall plasser per dag 20 stykk
Turnverden består av flere idretter og under Sommeruka - En Fet uke vil du kunne få oppleve ulike deler av turn. Fredag har vi troppsgymnastikk, lørdag cheerleading og søndag park our. Bli bedre kjent med kroppens muligheter og ha den gøy i Eika Fet Arena.

Innebandy

Innebandy - antall plasser 20 stykk
Fet IL innebandy tar deg med inn i innebandyens verden. Du vil lære litt teknikk og ikke minst spilt på en innebandybane. Få en helt ny opplevelse sammen med andre.

Orientering

Orientering - antall plasser per dag 20 stykk
Vekk med Google maps og mobil, nå må du stole på deg selv, kart og kompass. Friluftsliv er i vinden og her kan du lære deg grunnleggende kunnskap for å gjøre turen din enda mer trygg. Orienteringen vil foregå i og rundt Hvalstjern.

Fisking

Fisking – antall plasser per dag 9 stykk
Igjen har vi fått med oss Pikewallis som drives av Norges råeste fisker, Erik Walmann. Han har med et fantastisk team som tar med seg heldige fiskere på Øyeren. Med topp utstyr og enorm kunnskap kan vi nesten garantere at fisken vil bite. Antall plasser kan øke, ikke helt avklart ennå.

Kano

Kano - antall plasser per dag 20 stykk
Fetsund KFUK/KFUM speiderne tar deg med på en flott padletur i Øyeren. Opplev nærområdet rundt Fedrelandet på en ny måte og bli trygg i kano. Her blir det garantert Instamoments, #kanoforlife.

Sykling

Sykling - antall plasser per dag 10 stykk
Sykling var en av de mest populære aktiviteten i sommeruka 2020. Med Fatbike kommer du deg frem nesten overalt. Etter en dag i Fetmarka har du testet downhillteknikker og lært å håndtere en annerledes sykkel.

Ridning

Ridning - antall plasser per dag 12 stykk
Sørum fritidsgård inviterer til en dag med ridning og stell av hest. Oppmøte skjer direkte hos Sørum gård, adressen er: Leiraveien 4-6, 2000 Lillestrøm

 

Klatring

Klatring - antall plasser per dag 12 stykk
Klatring vil foregå innendørs i Eika Fet Arena. Dagen vil bestå av buldring og klatring i topptau under trygge omgivelser. Ladd opp fingrene og kroppen til en fysisk spennende aktivitet.

Kajakk

Kajakk - antall plasser per dag 11 stykk
Lillestrøm Kajakklubb vil gi deg en dag du ikke vil glemme med det første. I år blir det en lengre kajakktur i et av vannene rundt Fetsund. Om noen av deltakerne ønsker introduksjonskurs kajakk, kan det la seg gjøre.

 

Paint ball

Paint ball- antall plasser 20 stykk
Sammen med ansatte i Lillestrøm kommune vil deltakerne få en dag i skogen med mye action og adrenalin. Deltakerne må møte opp ved gjenbruksstasjonen ved Berger, adressen er: Bølerveien 93, 2020 Skedsmokorset

E-sport

E-sport - antall plasser per dag 20 stykk
I år vil det være mulighet til å spille andre spill enn FIFA. Vi legger opp til at man kan streame enkelte kamper/spill. Kanskje man kan lære litt om streaming i løpet av dagen.

Beachvolleyball

Beachvolleyball - antall plasser per dag 20 stykk
I år samarbeider vi med en lokal volleyballklubb og vi er sikre på at kvaliteten på aktiviteten økes og at du vil få en flott dag på "beachen".

Gjennomføres ved Østersund ungdomsskole.

Svømming

Svømming - antall plasser per dag 15 stykk
I år vil Fet svømmeklubb legge opp til varierte og lærerike svømmedager. To av dager vil være i basseng og en dag vil være med utesvømming. Dyktige instruktører vil gi deg ny kunnskap.

Bassengsvømmingen vil foregå på Østersund ungdomsskole og utesvømmingen vil foregå på Heiavannet.

Søndag 8.august har vi aktiviteter i vann inne i bassenget på Østersund ungdomsskole. Her blir det vannpolo og stup, og vi jobber med dykketeknikker og undervannsrugby (for dem som vil). I tillegg blir det noe livredning.
 
Mandag 9.august svømmer vi ute på Heiavannet. Man får prøve seg med våtdrakt og vi jobber med sikkerhet og utesvømming. Også noe livredning i tillegg til at vi svømmer med klær og ser hvordan det påvirkere ferdighetene våre

Cricket

Pakistansk kulturforening kommer med dyktige instruktørersom og de vil ta deg med i en spennende og kanskje for deg den ukjente cricketverden. Lær deg en ny sport sammen med andre.

Golf

 

Golf - antall plasser per dag 10 stykk

Golf er nytt av året og vil forgå hos Romerike golfklubb på Aurskog. Golfdagen vil bestå av kurset veien til golf.

For å delta på golf må deltakeren komme seg til og fra golfbanen selv. Adressen er: Blakerveien 1549, 1930, Aurskog-Høland

Basket

 

Basket - antall plasser per dag 20 stykk

Skjetten basket stiller med instruktører. Her vil du lære teknikker og spille streetbasket. Dette vil foregå ved Østersund ungdomsskole.

Dans

 

Dans - antall plasser per dag 20 stykk

Bli med å vær kreativ med andre og lær av erfarne dansere. Dansingen vil foregå i Eika Fet Arena.

Fotball

 

Fotball - antall plasser per dag 20 stykk

En morsom og variert fotballdag på Fedrelandet.

Håndball

Håndball - antall plasser per dag 20 stykk

En morsom og variert håndballdag på Eika Fet Arena.

Mesternes Mester

Avslutt En Fet uke med å teste deg selv i mange ulike øvelser. Vi lager en dag i NRK's Mesternes Mester ånd. Vi kommer til å ta utgangspunkt i aktivitetene vi har hatt under En Fet uke og vi legger på noen nye etter inspirasjon fra den ekte Mesternes Mester. Meld deg på nå.