Medlemsinformasjon

 
 

Ved å være medlem av Fet IL har dere mulighet til å være med i et aktivt og positivt idrettsmiljø. Idrettslaget har 4 særidretter, fotball, håndball, gymnastikk & turn og innebandy. Som medlem av Fet IL blir dere automatisk en del av Idrettens forsikringsordninger. I enkelte idretter må lisens betales over en viss alder.Uansett idrett så gjelder NIF sin barneidrettsforsikring, denne forsikringen omfatter barn til den dato de fyller 13 år.

Hva koster et medlemsskap i Fet idrettslag.
 
Familiemedlem* Foreldre/foresatte + barn kr. 1100,-
Seniormedlem (fra det året man fyller 18 år) kr. 700,-
Juniormedlem (til og med det året man fyller 17 år) kr. 550,-
Lagleder/trenermedlem kr. 300,-
Støttemedlem kr. 300,-
Æresmedlem kr. 0,-
*(Ett Familiemedlemskap er kun en rabattordning og alle medlemmene regnes som enkeltmedlemmer hvor ett av de er hovedmedlem)  

Hvordan bli medlem

 

For nye medlemmer:

  1. Gå til www.fetil.no
  2. Klikk på menyikonet (3 hvite streker) øverst til venstre i nettleseren din hvis du ikke ser menyen.
  3. Klikk på «BLI MEDLEM» og velg 1-Bli medlem for å registrere ett enkelt medlemskap. Velg 2-Legg til familie hvis du allerede er medlem og ønsker å legge til nye medlemmer i familiemedlemskapet.

Ønsker du å være aktiv i ett eller flere av våre lag kan du legge deg til ett lag eller en gruppe direkte, eller dette kan gjøres etter at du har logget inn.

Du kan kontakte oss på medlem@fetil.no hvis det er noe du lurer på.

Utmelding må gjøres skriftelig til medlem@fetil.no

 

 Hvordan betale medlems/treningsavgiften

Når du er registrert som medlem har du ett brukernavn og ett passord som du kan logge inn på www.fetil.no Når du er logget inn kan du administrere brukerprofilen, melde medlemmet inn i nye lag og betale medlems og treningsavgifter.