Fet IL 2021-01-13 16:09:58

Fet IL jobber kontinuerlig med med utvikling. Sponsorer er med på å virkeliggjøre Fet IL sine målsetninger for et aktivt lokalsamfunn. Ved å være Lillestrøm kommunens største og eldste idrettslag setter vi oss høye mål og vi jobber hardt for å skape god aktivitet og mer aktivitet.

Det er med glede vi presenterer våre gode sponsorer og vi oppfordrer våre medlemmer til å benytte seg av de når dere har muligheten.

 

GENERALSPONSOR

 

Trøgstad Sparebank er en lokal og selvstendig sparebank etablert i 1847. Hovedkontoret ligger på Skjønhaug med filial i Fetsund. Vårt mål er å gi deg et komplett tilbud på de bank- og forsikringstjenestene du har bruk for, uansett hvilke fase av livet du befinner deg. Vi tilbyr gode og konkurransedyktige betingelser.

 

 

 

 

 

 

HOVEDSPONSOR

Rema1000Fetsund.jpg

Rema 1000 Fetsund holder åpent mandag-lørdag fra 06.00 til 24.00

Du finner Rema 1000 i Gamle Fetvei 13

 

spenst_logo_sort_payoff_2020.png

 

Spenst er et trivelig treningssenter i Fetsund sentrum. Vi tilbyr alt du trenger for å komme i form.

Spenst sitt treningstilbud består av et svært godt utstyrt treningsstudio med egen kondisjon- og styrkeavdeling, samt egen PT sone og fine technogym apparater.

De har to gruppetrenings saler, der vi tilbyr gruppetimer morgen og kveld med instruktør.

 

 

AKTIVT LOKALSAMFUNNSPARTNER

Laukas%20elektriske%20as.JPG

Laukas elektriske AS holder til i Lillestrøm og har lang erfaring og bred kompetanse innenfor elektro, tele og data. Laukas elektriske AS er en offentlig registrert elektroentrepenør og autorisert teleinstallatør.

Vårt mål er å være en solid og trygg totalleverandør av elektrotjenester mot næringslivet og privatkunder. Som kunde og samarbeidspartner skal du oppleve dyktige og engasjerte medarbeidere på alle plan til konkurransedyktige priser. Telefon: 63890500 E-post: rudi@laukas.no

Vindveggen%20logo.jpg

 

Vindveggen ønsker å lage god miljø- tilpasset arkitektur som begeistrer! Vi vil strekke oss langt for å kunne bidra i oppdrag av alle størrelser og kategorier. Ingen oppdrag er for store, og ingen er for små. Vindveggen har kontor i Storgata 20 i Lillestrøm.

 

Vaktmersterdrift.JPG

Vaktmesterdrift AS er et familiedrevet selskap med kunden i fokus. De tilbyr vaktmestertjenester, renhold og vedlikehold

Ved og knytte direkte kontakt mellom vaktmester og kunde blir oppgavene løst raskt og sikkert i henhold til avtale.

Ved hjelp av våre underleverandører fremskaffer vi tilbud på de oppgavene vi selv ikke utfører.

 

PARTNER

Athene_Group%20m%F8rk.png

Athene Group er et uavhengig regnskapsbyrå med over 80 ansatte. Vi er en trygg støttespiller innen økonomi, lønn og system. Når vi arbeider er det med fokus på digitale løsninger og personlige kundeopplevelser. Vi jobber for å gi deg mer enn historiske regnskapstall, vi er din sparringspartner.

Backe%20Romerike.png

 

Backe Romerike sin målsetning er å skape fremtidens bygg for fremtidige generasjoner – Skoler, Barnehager, idrettsbygg, Svømmehaller og Leiligheter.

Våre 55 dyktige ansatte viser at dette er mulig gjennom å opptre pålitelig, ærlig, forutsigbart og med faglig dyktighet. Vi er en lokal aktør som er smidige nok til å påta seg mindre oppdrag, men samtidig stor og sterk nok til å ta på seg de større oppdragene i vårt område. Solid økonomi, gode resultater og en  omsetning i 2020 på 767MNOK viser at dette er en realitet.

Bakke_Logo_u.slogan.png

 

Bakkegruppen AS ble etablert i 2003 og har siden vokst til et selskap med over 100 ansatte og et årlig salg på 1,23 milliarder kroner i 2020. Bakkegruppen AS er delt i to forretningsområder med henholdsvis småhusvirksomheten Bakke AS lokalisert på Aurskog og Bakke Leiligheter AS som holder til på Skøyen i Oslo. Konsernet har en tomtebank for utvikling av ca. 7.000 boliger, og dermed blant de 10 største boligutviklerne i Norge.

 

STØTTESPILLER

krene%20mek.%20logo%20m%20gul.jpg

 

Åkrene Mek. Verksted A/S ble startet i 1967, som en mekanisk bedrift under navnet Åkrene Fjærfabrikk og Mek. Verksted A/S.

Vi produserer og monterer stålkonstruksjoner til bygg og anlegg.

Vi leverer og monterer også prefab betongkonstruksjoner i samarbeid med Spenncon AS. Takplater og fasader leveres og monteres i samarbeid med Romerike Profilteknikk AS. 

Produserer og leverer også trapper og rekkverk tilpasset de forskjellige prosjektene.

 

 

Kald%20og%20Varm.JPG

Vår virksomhet omfatter prosjektering, salg, installasjon og vedlikehold av varmepumper, aircondition, dataromskjøling, kjøle- og fryseanlegg og lukkede vannsystemer til kjøling og varme. Vår målsetting er å levere topp kvalitet på produkter, installasjon og vedlikehold. Vi ønsker kun fornøyde kunder, noe vi ivaretar ved å yte topp service og ved å levere kvalitet med kort leveringstid til avtalt tid og avtalt pris.

Stangeskovene.JPG

Byggevarehuset er lokalisert i Faldalsveien, på vestsiden av Glomma, 400 meter fra Fetsund sentrum. Anlegget består av ny butikk og varelager. Her tilbyr vi nye og moderne butikklokaler og gode logistikkløsninger for leverandører og kunder.
Vi forhandler byggevarer, trelast, dører/vinduer, maling og jernvarer til både proff- og privatmarkedet.

PKF%20revisjon.jpg

PKF ReVisjon er en revisjons- og rådgivningsvirksomhet med klienter innen et bredt spekter av forretningsområder. Hovedtyngden av vår klientmasse er lokalisert i østlandsområdet, samtidig som vi har større klienter med kontorer og avdelinger over hele landet. Vår deltakelse og medlemskap i PKF International sikrer vår internasjonale tilknytning.

Berntsen%20byggpartner.png

 

Vi handler fritt og kan tilby alle typer produkter – vi samarbeider med de ledende produsentene i det markedet vi jobber i, og kan komme med forslag på løsninger til det beste for kunden, og sammen med tekniske entreprenører kan vi levere en komplett innredning.

 

initial%20hygiene.jpg

 

Vi er verdensledere innen levering av effektiv, profesjonell toalettservice og matteservice til virksomheter av alle slag. Vårt omfattede utvalg av hygieneløsninger oppfyller behovene til alle som bruker toalettene, i alle organisasjoner. De flotte mattene våre holder gulvene dine renere og reduserer slitasje.

Epil%20catering.jpg

 


Epil Catering er et norsk cateringbyrå som spesialiserer seg på tilberedning og levering av smaksfulle matretter. Vi kan hjelpe deg med å arrangere mat til familieselskap, forretningsarrangementer og mindre middagsselskaper. Vi har et profesjonelt kjøkken i Industriveien 14b ved Skedsmokorset

 

LEVERANDØRER

2hummel.jpg

 

Hummel er Fet IL sin utstyrsleverandør og de tilbyr et stort og bredt sortiment. Alt fra drakter, shortser, sko og ytterbekleding til fotball, håndball, kampsport og annen sport.

comet%20logo.JPG

Comet Sport Lillestrøm er Romerikes største leverandør av sportsutstyr til klubber, foreninger og firmaer. I vår 900 kvm store butikk finner du alt det du trenger til fotball, håndball og innebandy. Våre ansatte har stor og bred kompetanse og kan hjelpe deg med det  meste. Comet Sport Lillestrøm har også en egen avdeling som håndterer premier og avslutningsmateriel.

Cocacola.jpg

 

Coca Cola er Fet IL sine drikkeleverandør.

2burhol.jpg

2spenst1.png

 

2Fetsund-Fysikalske1.jpg

BURHOL TRANSPORT AS har offentlig godkjenning for innsamling og transport av produksjonsavfall. Alt avfall blir levert til sorteringsanlegg. Hovedvekten av deres kunder er små entreprenører og byggmestre.

De har totalt 80 avfallscontainere, i størrelsene 5m3 og 10m3 og de leier ut både åpne og lukkede containere.

2Fetsund-Fysikalske1.jpg

 
 
 

Instituttet består i dag av fire fysioterapeuter, en massør, en naprapat og en resepsjonist; Geir, Hege, Sofie, Mona, Kim, Kay og Liv

Sofie jobber uten avtale med kommunen, mens Geir, Hege og Mona har driftsavtale og tar opererte pasienter. Kim er naprapat, pr i dag på onsdager. Kay er vår massør og time bestilles på muskelknuten.no.

2TVECO.jpg

 

TVECO leverer TV- og bredbåndstjenester på store deler av Romerike. I tillegg til høyhastighets Internett, tilbyr i dag en solid digital TV-grunnpakke og et godt utvalg av betal-TV kanaler fra Telenor (Canal Digital), Viasat, TV2 og C MORE. TV-grunnpakken består av inntil 55 kanaler, samt bl.a. strømmetjenesten HBO.