Fet-spiller tatt ut til eliteturnering

I disse dager spiller Sondre Sagen fra Fet eliteturnering i Danmark sammen med LSK G14. Det er en toppturnering som samler de aller beste lagene i Norden, og som gir veldig gode referanser på hvor toppnivået i denne aldersklassen ligger.

2015-05-13
Fet IL Fotball
I Fet er vi glade for at våre spillere viser at de hevder seg, og blir lagt merke til. Det viser at det fortsatt drives godt på mange områder i klubben, og at det er muligheter for talentfulle spillere å utvikle seg her.
 
Sportslig leder for ungdomsavdelingen til Lillestrøm Sportsklubb, Jøran Skøien, sier:
 
Vi i LSK ønsker å bidra til spillerutvikling på Romerike, og i den sammenheng ønsker vi å invitere Sondre Sagen med på Eliteturnering med LSK G14. Sondre er en spiller som viser gode holdninger, og gode ferdigheter. Vi synes spilleren er spennende og ønsker å bidra til en utvikling for spillerens beste. Hvis vi i sammen kunne ha et mål om å få frem enkeltspillere på elitenivå i Norge (eller høyere) hadde det vært en særdeles spennende felles jobb.
 
I en kort prat med Sondre før avreise sier han at han gleder seg. Det er gøy å prøve seg på et høyere nivå, og jeg håper jeg får spilletid så jeg får vist meg frem. Det er ekstra gøy med LSK siden de har lag i tippeligaen. Videre skryter Sondre av Fet, og forteller at det er veldig godt miljø i laget han spiller på. Harald er en god trener som har hjulpet meg å komme dit jeg er. Han har alltid støttet meg og gitt med troen på det jeg gjør. Jeg ønsker å spille på så høyt nivå som mulig, men det må være et sted med godt miljø. En dag vil jeg spille i Tippeligaen.
 
Heller ikke trener Harald Aarvig var vond å be da vi ba om å få noen uttalelser angående Sondre som fotballspiller.
 
Sondre har god teknikk, god tyngdeoverføring og høyt tempo med og uten ball. Han er uredd og en god takler. Har også en god fot og slår gode dødballer og skyter godt. Brukbar også med begge bein. Sondre (som andre på G01) har gode holdninger. Tar trening og læring seriøst. Han har evne til refleksjon og dermed læring. Han er treningsvillig og gir alltid alt. Trener mye og med god kvalitet og høy intensitet. Evner også å restituere og være klar til trening og kamp. Som andre 14 åringer kan orienteringen bli bedre. Han må sørge for å ta valg som er til lagets fordel. Valg med ball kan også forbedres. Alt dreier seg om å skaffe seg litt bedre tid i hver eneste situasjon. Sondre er en god lagkamerat og er alltid positiv og i godt humør. Han har muligheten til å nå langt.
 
Med det ønsker jeg på vegne av Fet IL å ønske Sondre Sagen lykke til i turneringen, og videre med karrieren. Enten det blir for å bidra videre i Fet, eller å gå den samme veien som andre aldersbestemte spillere i Fet har gjort; med spill på øverste nivå i Norge. Kanskje ender det hele opp i favorittklubbene Manchester United eller Real Madrid.

Kalender

Desember
MTOTFLS
293012345
6789101112
13141516171819
20212223242526
272829303112

Aktiviteter

Ingen aktiviteter tilgjengelig for øyeblikket