Påmelding Fet PLUSS 2019

2018-11-18
Fet IL

Det er fra nå kun første måned som må registreres.

 

Vinteren nærmer seg, og for å sikre forutsigbare treningsforhold flytter vi fra mandag 19/11 inn i Eika Fet Arena. Ellers fungerer alt som tidligere; deltagerne busses til hallen, spiser og trener der før de hentes av dere i Eika Arena. Husk innesko med lys såle.

 

En annen ting vi har ønsket å forbedre er løsningen med periodene som lett kan virke forvirrende. Vi har nå gjort avtale om en enklere løsning på dette, med automatisk månedlig påmelding. Det vil si at det trekkes automatisk den 1. i hver måned dere er påmeldt. Det betales for en måned av gangen, men dere står fritt til å melde av og på når dere ønsker og slipper å registrere på nytt hver gang. Betalte måneder refunderes ikke, men hvis dere melder på midt i en måneden betaler dere for det som er igjen. Enkelt og greit. Prisen er som tidligere, 500kr pr måned eks omk, + transport for 1 dag pr uke.

 

Første måned gjelder fra 19/11. Vi gir 11 dager ekstra, slik at den varer ut året. Neste trekk vil da være 1.januar. Fet PLUSS arrangeres på alle skoledager.

Registrer dere her:

https://www.superinvite.no/#/invitation/173f0f6bb0ee97cf5098f73ee94029d4

 

Gjennom vinteren er det ofte færre kampen og mindre fotball. Vi opplevde derfor at vårt tilbud om innetrening ble veldig godt mottatt ifjor, og deltagerene får mye aktivitet og god utvikling utenfor kampsesong.