Informasjon Fet IL gym & turn høst 2020

Vi ønsker alle våre utøvere velkommen til treninger i gymlek, turn og parkour. Denne høsten blir noen ting annerledes, da vi må følge egne smittevernsregler.

Ved oppmøte på trening, pass på:

  • Ingen møter på trening med forkjølsessymtomer
  •  Oppmøte skjer 5 minutter før treningsstart utenfor hallen. Trenerne møter utøverne der, tar opprop og de sluser barna inn en vei og ut en annen. På den måten møter de ikke barn fra andre grupper. De kommer til å vaske hender på vei inn. Hvis dere kommer for sent, ta kontakt med tilsynsvakten som kan hjelpe barnet deres med å finne sin gruppe.
  • Drikkeflasker fylles hjemme og deles ikke med de andre barna.
  • Foresatte har dessverre ikke tilgang til hallen. Forbered gjerne barna på dette. Send en mail på forhånd, der dette vil være et problem. Trenerne har deres telefonnummer på listene sine.
  • På gymlek 2-3 år ber vi om at kun en foresatt blir med i aktiviteten hver gang. Still i treningstøy. Vi oppfordrer også alle til å delta aktivt på felles leker og sanger og bidra til å få et trygt og godt treningsmiljø for barna.

Alle våre treninger foregår i Eika Fet Arena. Hallen har egne smittevernsregler. Dere finner dem i sin helhet her: https://www.fetil.no/Fet-IL/Sidemeny/Covid-19.html 

Barnet må ha på seg behagelige klær de kan bevege seg fritt i, samt gymsokker (antiskli) eller barbeint. Husk vannflaske. Turndrakter, tightser (3/4) og t- skjorter kan kjøpes i hallen, men er ikke nødvendig, for å turne. 

Dersom barnet er sykt, trenger dere ikke gi beskjed.

Nytt i år er at vi tilbyr styrketrening for voksne i sosialt rom med instruktør hver tirsdag kl. 17-18. Dette kan være ekstra fint for de som trener i denne tiden, men alle medlemmer av Fet IL er velkomne. Les mer om tilbudet her: https://www.fetil.no/Gym-og-turn.html?actions=1583:content&idc=1123

Hvis dere ikke allerede har likt siden vår på Facebook; så gjør gjerne det. Den heter Fet IL gym og turn. Her vil også informasjon og beskjeder legges ut. Hvis dere lurer på noe, send en mail til turn@fetil.no.

Ellers håper vi dere viser litt tålmodighet og raushet i denne spesielle tiden. Ta hensyn til andre, så skal vi jobbe med å få til et så godt som mulig tilbud for deres barn.

Kalender

Januar
MTOTFLS
272829303112
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31123456