Nyheter

I vinterferien (uke 8) arrangerer Fet IL håndballskole i samarbeid med Norges håndballforbund og Rema 1000. Håndballskolen avholdes mandag til onsdag. Kun 750,- for hele håndballskolen.

19.01.2021
- tominge

Tidligere Fetspiller Simen Schønningsen har denne uken spilt to sine to første landskamper, begge mot Hviterussland. Det endte med en seier og et tap. I dagens kamp viste Simen seg frem som en eminent offensiv lagspiller. Gang på gang spilte han sine medspillere gode som gjorde at Norge til slutt kunne sikre en 27-19 seier.

08.01.2021
- Fet IL

Sammen med Trøgstad Sparebank inviterer vi til Klubbmesterskap i FIFA 21. Klubbmesterskapet vil foregå på klubbhuset på Fedrelandet lørdag 7. november. Mesterskapet er en lagkonkurranse for som er 14 år(blir 14 år i 2020) eller eldre. Laget skal bestå av 2 spillere.

23.10.2020
- Fet IL

Torsdag 3. september blir det oppstart av Ballskole for barn født 2015. Treningen vil foregå i Eika Fet Arena fra klokken 17.00-18.00. Oppmøte utenfor Eika Fet Arena 16.45.

21.08.2020
- Fet IL

Som økonomiansvarlig innstilles Mona Løvstad. Økonomiansvarlig sitter selvsagt i håndballstyret og skal holde kontroll med og disponere de nesten 2 millionene kronene som årlig er i omløp i håndballen.

Om Mona:

Er 46 år, har 2 barn (en voksen sønn og en datter på 13 år). Jeg er oppvokst og fremdeles bosatt  på Sørumsand.

Min datter startet på Fet J07 høsten 2019, og jeg tar nå verv i håndballgruppa på vegne av dette superfine laget.

Til daglig jobber jeg som seniorrådgiver i Finanstilsynet, og trives med det, pendler med tog til Oslo hver dag.

Når jeg ikke er på jobb har hverdagen de siste 7-8 årene vært preget av håndball, og oppfølging av min datter samt ulike verv i Sørumsand IF Håndball.  Da min datter høsten 2019 bestemte seg for å bytte klubb har jeg forsøkt å kutte ned på mine håndballaktiviteter. Det viser seg imidlertid at jeg setter for stor pris på håndballmiljøet og nå er jeg på vei inn i nytt styreverv.

Hvis jeg slapper av hjemme er jeg glad i å ha et strikketøy tilgjengelig, samt å gå tur med vår lille firbeinte pelsdott.

Min erfaring med håndball er at jeg selv spilte da jeg var barn/tenåring. De siste årene har jeg vært lagleder-/trener for laget til datteren min. I tillegg har jeg vært i håndballstyret i SIF i 5 år, og ivaretatt mange ulike verv og funksjoner relatert til drift, dugnader og arrangementer på vegne av gruppa. De siste årene har jeg også vært økonomiansvarlig i håndballstyret i SIF og har trappet dette vervet gradvis ned gjennom det siste året/sesongen. Er formelt ute av håndballgruppa i SIF ved årets årsmøte.

Jeg gleder meg til å bli bedre kjent med håndballmiljøet i FET IL og er klar for mitt nye verv og håper jeg kan bidra på en positiv måte.

28.04.2020
- Fet IL håndball

I dag har vi gleden av å presentere Andres Sand som innstilles som nestleder/sekretær i nytt håndballstyre.

Nestleder har stemmerett i styret og er med på å ta strategiske og driftsmessige beslutninger på vegne av håndballen. Nestleder er ansvarlig for protokollføring av styremøter og at tiltakspunkt følges opp av de ansvarlige. 

Anders presentasjon av seg selv:

Jeg er Anders Sand på 46 år, gift Jenifer og bor på Hovinlia 2 i Fetsund.

Jeg har to gutter som spiller fotball og håndball og en datter som spiller håndball for Jenter 05.

Selv har jeg spilt fotball fra jeg var 7 år gammel og er fortsatt litt aktiv. Har liten eller ingen erfaring med håndball bortsett fra at min datter spiller. Jeg blir med i styret på vegne av Jenter 05.

Har vært sportslig leder og nestleder i Rissa I.L for ca 15 år siden. Har dømt fotball i 5 år i ung alder. Høyeste divisjon var 2.divisjon. Tok et aktivitetslederkurs for fotball før jeg begynte trenergjerningen. Har også vært hjelpetrener for et lillepike lag fotball i 2år før jeg ble hovedtrener for et lillepike-lag i år etter dette.

Jeg har jobbet som rørlegger siden 1994.

Er prosjektleder hos Oslo-Akershus rørleggerbedrift as siden 2014.

Holder på med eksamen teknisk fagskole VVS og er ferdig den 18. juni i år.

Har et håp og et ønske om å bidra i både fotball og håndballstyrene i Fet i flere år fremover.

 

27.04.2020
- Fet IL håndball

 

I dag presenterer vi Teknisk Driftsansvarlig og Materialforvalter.

 

Teknisk driftsansvarlig har følgende oppgaver: Vedlikehold av tilsynsvaktinnstruks i Eika og Fethallen, ansvar for håndballens utstyr som iZettle, skjermer, lydanlegg/musikkutstyr, sekretæriatsutstyr (klokke, pc etc), ansvar for nøkler til Fethallen og Eika og rapportere feil til administrasjonen eller kommunen og følge opp at feil blir rettet.

 

Materialforvalter har følgende oppgaver: Innkjøp av drakter, innkjøp av utstyr til trenere, lagledere, dommere. Innkjøp av utstyr til haller / lag (is, teip etc), oversikt over sponsorkvote og at denne blir brukt riktig, koordinering med økonomiansvarlig/budsjett, følge opp frikvote hos Hummel/Comet, ajourføre lager (drakter), bestille utstyr til håndballskolen, koordinere med lagledere, innlevering av drakter ved nye sponsorer/trykking, innsamling av drakter ved sesongslutt for gjenbruk og nummerering av spillere.

Vidar Enerud tenkte, "Itte no' knussel, je tæk begge to!" Muligens fordi han har god erfaring fra begge deler:-)

 

27.04.2020
- Fet IL håndball

 

I tillegg til Merethe Bakken Karlsen som leder av Sportslig Utvalg, har vi gleden av å presentere fire håndballkyndige medlemmer som skal sitte i utvalget:

 

Janne Borglin:
Er opprinnelig fra Bækkelaget, flyttet til Fet i 2006. Har to håndball og fotball jenter hvorav jeg har trent J04, J05 og J07 de siste årene. Har nå gitt trenerrollen videre til andre, og skal heller prøve å bidra litt i SU.

Lene Skjønhaug:
45 år, fra Fetsund. Begynte å spille håndball på Fet da jeg var ca.9 år og spilte til jeg var ca 20. Tilbragte barne og ungdomstida i Fethallen.To barn, datter på 17 år og sønn som på 13 som spiller håndball på G07. Har vært trener for G07 i noen år og før det hjelpetrener for J03.

Thea Charlotte :
Alder: 30. Bosted; Strømmen. Lag; Spiller Damelaget ( bakspiller). Jobber: Butikkleder Christiania Glasmagasin (Strømmen)
Håndball: spilte til jeg var 19år både i fet og i Rælingen. Startet på damelaget når vi startet opp i 2018 i fet.

Emil Alexander Bervik:
19 År. Spiller på herrelaget i Fet. Bor på Hovin.. Interesser: Musikk, Håndball, Mikado. Jobb: elektriker lærling

 

24.04.2020
- Fet IL håndball

 

I tillegg til Håndballstyret og Sportslig Utvalg er det nå opprettet ulike arbeidsgrupper i Fet IL håndball.

 

En av disse gruppene er kioskgruppa. Kioskgruppa er ansvarlig for at kioskdriften i Eika Fet Arena og Fethallen fungerer godt og sikrer viktig inntekt for klubben.

 

Oppgaver er å definere varesortiment i kiosken i samarbeid med Innebandy og Fet IL administrasjon. Videre skal de holde kioskinstrukser oppdatert og følge opp dagsrapporter fra de som står i kiosken. De skal sørge for at det er tilbud om opplæring til å stå i kiosken og de skal bistå slik at varebestillinger står i forhold til salg av varer. Ved større arrangementer skal de bistå arrangementsgruppa og sørge for at det bestilles nok varer. De er også ansvarlig for å sette opp ukesvaktene i Eika Fet Arena i samarbeid med Laglederansvarlig.

 

Marianne Haugeplass har allerede vært kioskansvarlig i to år. Marianne er 38 år og bor på Nerdrum med mann og to barn. Barna spiller på J07 og G08. Hun har jobbet som frisør i 20 år, eier og driver salong i Oslo. Ingen spesiell håndball kompentanse, spilte håndball frem til hun var 14-15 år. Spilte for Vestli og Høybråten/Stovner.

Hege Therese Wahl har vært med i kioskgruppa tidligere og var blant annet med på å starte opp kiosken i Eika Fet Arena. Hege har ei datter på J2004 og ei på J2008.

Solveig Tharaldset bor på Roven har en sønn som spiller på G2008. Solveig er nykommer med verv i håndballen.

Solveig blir et friskt pust som sammen med Marianne og Hege sin kompetanse og erfaring vil utgjøre et dreamteam i håndballens kioskgruppe:

23.04.2020
- Fet IL håndball

Kalender

Januar
MTOTFLS
28293031123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031