Nyheter

Comet Sport med gode tilbud til Fet IL sine medlemmer.

11.02.2021
- Fet IL

Rema 1000 har siden 2018 vært hovedsponsor for Fet idrettslag og nå forlenges avtalen, noe begge parter er strålende fornøyd med.

29.01.2021
- Fet IL

I vinterferien (uke 8) arrangerer Fet IL håndballskole i samarbeid med Norges håndballforbund og Rema 1000. Håndballskolen avholdes mandag til onsdag. Kun 750,- for hele håndballskolen.

19.01.2021
- Fet IL

Tidligere Fetspiller Simen Schønningsen har denne uken spilt to sine to første landskamper, begge mot Hviterussland. Det endte med en seier og et tap. I dagens kamp viste Simen seg frem som en eminent offensiv lagspiller. Gang på gang spilte han sine medspillere gode som gjorde at Norge til slutt kunne sikre en 27-19 seier.

08.01.2021
- Fet IL

Sammen med Trøgstad Sparebank inviterer vi til Klubbmesterskap i FIFA 21. Klubbmesterskapet vil foregå på klubbhuset på Fedrelandet lørdag 7. november. Mesterskapet er en lagkonkurranse for som er 14 år(blir 14 år i 2020) eller eldre. Laget skal bestå av 2 spillere.

23.10.2020
- Fet IL

Torsdag 3. september blir det oppstart av Ballskole for barn født 2015. Treningen vil foregå i Eika Fet Arena fra klokken 17.00-18.00. Oppmøte utenfor Eika Fet Arena 16.45.

21.08.2020
- Fet IL

Som økonomiansvarlig innstilles Mona Løvstad. Økonomiansvarlig sitter selvsagt i håndballstyret og skal holde kontroll med og disponere de nesten 2 millionene kronene som årlig er i omløp i håndballen.

Om Mona:

Er 46 år, har 2 barn (en voksen sønn og en datter på 13 år). Jeg er oppvokst og fremdeles bosatt  på Sørumsand.

Min datter startet på Fet J07 høsten 2019, og jeg tar nå verv i håndballgruppa på vegne av dette superfine laget.

Til daglig jobber jeg som seniorrådgiver i Finanstilsynet, og trives med det, pendler med tog til Oslo hver dag.

Når jeg ikke er på jobb har hverdagen de siste 7-8 årene vært preget av håndball, og oppfølging av min datter samt ulike verv i Sørumsand IF Håndball.  Da min datter høsten 2019 bestemte seg for å bytte klubb har jeg forsøkt å kutte ned på mine håndballaktiviteter. Det viser seg imidlertid at jeg setter for stor pris på håndballmiljøet og nå er jeg på vei inn i nytt styreverv.

Hvis jeg slapper av hjemme er jeg glad i å ha et strikketøy tilgjengelig, samt å gå tur med vår lille firbeinte pelsdott.

Min erfaring med håndball er at jeg selv spilte da jeg var barn/tenåring. De siste årene har jeg vært lagleder-/trener for laget til datteren min. I tillegg har jeg vært i håndballstyret i SIF i 5 år, og ivaretatt mange ulike verv og funksjoner relatert til drift, dugnader og arrangementer på vegne av gruppa. De siste årene har jeg også vært økonomiansvarlig i håndballstyret i SIF og har trappet dette vervet gradvis ned gjennom det siste året/sesongen. Er formelt ute av håndballgruppa i SIF ved årets årsmøte.

Jeg gleder meg til å bli bedre kjent med håndballmiljøet i FET IL og er klar for mitt nye verv og håper jeg kan bidra på en positiv måte.

28.04.2020
- Fet IL håndball

I dag har vi gleden av å presentere Andres Sand som innstilles som nestleder/sekretær i nytt håndballstyre.

Nestleder har stemmerett i styret og er med på å ta strategiske og driftsmessige beslutninger på vegne av håndballen. Nestleder er ansvarlig for protokollføring av styremøter og at tiltakspunkt følges opp av de ansvarlige. 

Anders presentasjon av seg selv:

Jeg er Anders Sand på 46 år, gift Jenifer og bor på Hovinlia 2 i Fetsund.

Jeg har to gutter som spiller fotball og håndball og en datter som spiller håndball for Jenter 05.

Selv har jeg spilt fotball fra jeg var 7 år gammel og er fortsatt litt aktiv. Har liten eller ingen erfaring med håndball bortsett fra at min datter spiller. Jeg blir med i styret på vegne av Jenter 05.

Har vært sportslig leder og nestleder i Rissa I.L for ca 15 år siden. Har dømt fotball i 5 år i ung alder. Høyeste divisjon var 2.divisjon. Tok et aktivitetslederkurs for fotball før jeg begynte trenergjerningen. Har også vært hjelpetrener for et lillepike lag fotball i 2år før jeg ble hovedtrener for et lillepike-lag i år etter dette.

Jeg har jobbet som rørlegger siden 1994.

Er prosjektleder hos Oslo-Akershus rørleggerbedrift as siden 2014.

Holder på med eksamen teknisk fagskole VVS og er ferdig den 18. juni i år.

Har et håp og et ønske om å bidra i både fotball og håndballstyrene i Fet i flere år fremover.

 

27.04.2020
- Fet IL håndball

 

I dag presenterer vi Teknisk Driftsansvarlig og Materialforvalter.

 

Teknisk driftsansvarlig har følgende oppgaver: Vedlikehold av tilsynsvaktinnstruks i Eika og Fethallen, ansvar for håndballens utstyr som iZettle, skjermer, lydanlegg/musikkutstyr, sekretæriatsutstyr (klokke, pc etc), ansvar for nøkler til Fethallen og Eika og rapportere feil til administrasjonen eller kommunen og følge opp at feil blir rettet.

 

Materialforvalter har følgende oppgaver: Innkjøp av drakter, innkjøp av utstyr til trenere, lagledere, dommere. Innkjøp av utstyr til haller / lag (is, teip etc), oversikt over sponsorkvote og at denne blir brukt riktig, koordinering med økonomiansvarlig/budsjett, følge opp frikvote hos Hummel/Comet, ajourføre lager (drakter), bestille utstyr til håndballskolen, koordinere med lagledere, innlevering av drakter ved nye sponsorer/trykking, innsamling av drakter ved sesongslutt for gjenbruk og nummerering av spillere.

Vidar Enerud tenkte, "Itte no' knussel, je tæk begge to!" Muligens fordi han har god erfaring fra begge deler:-)

 

27.04.2020
- Fet IL håndball

Kalender

Februar
MTOTFLS
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728