Nyheter

 

I dag presenterer vi Teknisk Driftsansvarlig og Materialforvalter.

 

Teknisk driftsansvarlig har følgende oppgaver: Vedlikehold av tilsynsvaktinnstruks i Eika og Fethallen, ansvar for håndballens utstyr som iZettle, skjermer, lydanlegg/musikkutstyr, sekretæriatsutstyr (klokke, pc etc), ansvar for nøkler til Fethallen og Eika og rapportere feil til administrasjonen eller kommunen og følge opp at feil blir rettet.

 

Materialforvalter har følgende oppgaver: Innkjøp av drakter, innkjøp av utstyr til trenere, lagledere, dommere. Innkjøp av utstyr til haller / lag (is, teip etc), oversikt over sponsorkvote og at denne blir brukt riktig, koordinering med økonomiansvarlig/budsjett, følge opp frikvote hos Hummel/Comet, ajourføre lager (drakter), bestille utstyr til håndballskolen, koordinere med lagledere, innlevering av drakter ved nye sponsorer/trykking, innsamling av drakter ved sesongslutt for gjenbruk og nummerering av spillere.

Vidar Enerud tenkte, "Itte no' knussel, je tæk begge to!" Muligens fordi han har god erfaring fra begge deler:-)

 

27.04.2020
- Fet IL håndball

 

I tillegg til Merethe Bakken Karlsen som leder av Sportslig Utvalg, har vi gleden av å presentere fire håndballkyndige medlemmer som skal sitte i utvalget:

 

Janne Borglin:
Er opprinnelig fra Bækkelaget, flyttet til Fet i 2006. Har to håndball og fotball jenter hvorav jeg har trent J04, J05 og J07 de siste årene. Har nå gitt trenerrollen videre til andre, og skal heller prøve å bidra litt i SU.

Lene Skjønhaug:
45 år, fra Fetsund. Begynte å spille håndball på Fet da jeg var ca.9 år og spilte til jeg var ca 20. Tilbragte barne og ungdomstida i Fethallen.To barn, datter på 17 år og sønn som på 13 som spiller håndball på G07. Har vært trener for G07 i noen år og før det hjelpetrener for J03.

Thea Charlotte :
Alder: 30. Bosted; Strømmen. Lag; Spiller Damelaget ( bakspiller). Jobber: Butikkleder Christiania Glasmagasin (Strømmen)
Håndball: spilte til jeg var 19år både i fet og i Rælingen. Startet på damelaget når vi startet opp i 2018 i fet.

Emil Alexander Bervik:
19 År. Spiller på herrelaget i Fet. Bor på Hovin.. Interesser: Musikk, Håndball, Mikado. Jobb: elektriker lærling

 

24.04.2020
- Fet IL håndball

 

I tillegg til Håndballstyret og Sportslig Utvalg er det nå opprettet ulike arbeidsgrupper i Fet IL håndball.

 

En av disse gruppene er kioskgruppa. Kioskgruppa er ansvarlig for at kioskdriften i Eika Fet Arena og Fethallen fungerer godt og sikrer viktig inntekt for klubben.

 

Oppgaver er å definere varesortiment i kiosken i samarbeid med Innebandy og Fet IL administrasjon. Videre skal de holde kioskinstrukser oppdatert og følge opp dagsrapporter fra de som står i kiosken. De skal sørge for at det er tilbud om opplæring til å stå i kiosken og de skal bistå slik at varebestillinger står i forhold til salg av varer. Ved større arrangementer skal de bistå arrangementsgruppa og sørge for at det bestilles nok varer. De er også ansvarlig for å sette opp ukesvaktene i Eika Fet Arena i samarbeid med Laglederansvarlig.

 

Marianne Haugeplass har allerede vært kioskansvarlig i to år. Marianne er 38 år og bor på Nerdrum med mann og to barn. Barna spiller på J07 og G08. Hun har jobbet som frisør i 20 år, eier og driver salong i Oslo. Ingen spesiell håndball kompentanse, spilte håndball frem til hun var 14-15 år. Spilte for Vestli og Høybråten/Stovner.

Hege Therese Wahl har vært med i kioskgruppa tidligere og var blant annet med på å starte opp kiosken i Eika Fet Arena. Hege har ei datter på J2004 og ei på J2008.

Solveig Tharaldset bor på Roven har en sønn som spiller på G2008. Solveig er nykommer med verv i håndballen.

Solveig blir et friskt pust som sammen med Marianne og Hege sin kompetanse og erfaring vil utgjøre et dreamteam i håndballens kioskgruppe:

23.04.2020
- Fet IL håndball

Som leder av Sportslig Utvalg (SU) i Fet IL håndball innstilles Merethe Bakken Karlsen.

Merethe har allerede vært medlem  av SU et år og det er svært gledelig at hun ønsker å forsette dette arbeidet. 

Merethe er 34 år. Hun har vokst opp og bor fortsatt i Garderåsen. Hun er trener for G2011 og G2009 og spilte selv håndball i Fet.

Merethe har stor interesse og et glødende engasjement for håndball

 

Sportslig Utvalg (SU) har ansvar for utarbeidelse og implementering av Sportslig plan. De har ansvar for trenerutvikling, dommerutvikling og sportslige arrangement for trenere og spillere.

Videre er de ansvarlig for trenerkontrakter samt å sette opp forslag til treningstider.

 

22.04.2020
- Fet IL håndball

Tirsdag 28. april stemmer medlemmene i Fet IL inn representanter til nytt håndballstyre og tilhørende arbeidsgrupper.

Vi presenterer fortløpende kandidatene og først ute er Sverre Husby som stiller som ny leder i Fet IL håndball.

Som leder av Fet IL håndball vil Sverre ha øverste ansvaret for at håndballgruppa gjennomfører de arbeidsoppgavene som skal til for å drifte håndballen og han skal jobbe for god utviklings strategi og best mulig rammevilkår for håndballen i samarbeid med Fet IL og de andre gruppene.

20.04.2020
- Fet IL Håndball

Allerede nå kan du få kjøpt Playfinity produktene og spare 20%

14.02.2020
- Charley

men det er mulig å sette seg på venteliste 

31.01.2020
- Charley

Onsdag 24 juni kl 09.00 braker det løs for årets Schønningsen Akademi hvor Simen Schønningsen i samarbeid med Fet IL Håndball arrangerer sommerens håndballakademi i storstua vår, Eika Fet Arena.

26.01.2020
- Charley

Kom og se fartsylt og morsom håndball!

31.10.2019
- gryfossum29

Kalender

April
MTOTFLS
2930311234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293012