Vedlikehold utført i Fethallen

Fet kommune har gjennomført en rekke viktige tiltak i Fethallen.

2016-09-20
Annhild.Mosdol

Som eier av Fethallen har Fet kommune ansvaret for nødvendig vedlikehold og oppgraderinger i bygget. I forrige uke ble sikringsskapet (strømtavlen) oppgradert. Dette var viktig for brannsikkerheten og vil gi mer stabil strøm i hallen ved store arrangementer. I tillegg utbedret de kondens-/fuktproblemer og oppgradert slusene mellom garderobene og hallen. Hullene på parkeringsplassen er fylt og grusdekket planert ut. Videre er det planlagt å rette opp skjeve gulv i garderobeanleggene og noen dører skal skiftes ut.

Sammen med malearbeidet, som ble utført av håndball- og innebandy-foreldre på dugnad med maling betalt av Fet kommune, har hallen fått seg et bygningsmessig løft det siste halvåret.

Fet kommune har også gitt tilskudd til å anlegge en aktivitetspark med utendørs treningsapparater. Aktivitetsparken skal ligge mellom Fethallen og klubbhuset slik at den er lett tilgjengelig for alle. Treningsapparatene kan brukes av unge og gamle, men dette vil særlig bli et tilbud til foreldre, besteforeldre og kommunens innbyggere forøvrig. Det største tilskuddet til aktivitetsparken er gitt av Sparebankstiftelsen, og vi har fått noe penger av ROAF-fondet. Planen er at aktivitetsparken skal stå ferdig i løpet av høsten. 

I tillegg har vi søkt om støtte fra Lokalbidraget i Lillestrømbanken til denne aktivitetsparken. Her kan vi fremdeles få mer penger hvis mange stemmer på Fet IL. Les mer her: https://lillestrombanken.no/omoss/historie/lokalbidraget

 

Kalender

September
MTOTFLS
303112345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930123