Resultater Athenekarusellen Mars

Mars er over, og resultatlistene for månedens løp i Athenekarusellen er klare. Som kjent premieres 1., 2. og 3. plassen, basert på raskest tid, i både herre- og dameklassen, samt Local Legend, deltakeren med flest gjennomføringer, med premier fra Athene Group og Fet IL.

Samtidig blir alle deltakere tildelt en poengsum, gjeldende i sammenlagtkonkurransen, basert på plassering. Vinneren av Local Legend blir også tildelt 30 ekstrapoeng.

I herreklassen så det lenge ut til at Gaute Ingvald Skjønhaug skulle stikke av med seieren i mars, før Håvard Berge prøvde seg på en av månedens siste dager og feide all motstand nedover listene. Unge lovende Skjønhaug sikret seg 2. plassen, mens Karl Even Korbøl tok 3. plassen, med sine løp tidlig i måneden.

I dameklassen ble bestetidene til alle tre på pallen løpt mot slutten av måneden. Solveig Bunæs stakk av med seieren, mens Tone Fløttum og Trine Hagelund Larsen fyller de resterende plassene på pallen. Helene Halvorsen Bergquist var også svært nære pallen, kun 1 sekund bak 3. plassen.

Samtidig har alle deltakere, i begge klasser, sikret seg godt med poeng i sammenlagtkonkurransen, der det fortsatt er helt åpent.

I kampen om å bli Local Legend ble det til slutt store sprik mellom deltakerne. Thomas Hornsletten hadde tidlig et uttalt mål om 30 gjennomføringer, noe man skulle tro kunne være nok til å stikke av med seieren. Men Tone Fløttum ville det annerledes, med hele 45 runder, som tilsvarer hele 90 km løpt, vinner hun Local Legend for mars. Nestemann endte på 28, og selv om Strava ikke avslører hvem dette er (da de kun viser navnet til lederen i local legend), vil vi anta det er Thomas Hornsletten som gjorde et hederlig forsøk på egen målsetting. Personen med tredje flest forsøk har 17, som det mistenkes er Gaute Skjønhaug, mens resterende deltakere har gjennomført segmentet 6 ganger eller færre. Totalt ble det løpt og gått 282,8 km i Athenekarusellen i mars, gjennom totalt 140 gjennomføringer, fordelt på de 28 deltakerne.

Gratulerer til alle med vel gjennomført mars-løp!