Bygging av kajakkhotellet er i gang

Første spadetak for kajakkhotellet til Fet IL er nå tatt.

2020-10-02
Fet IL

Kajakkhotellet vil bli delt inn i to. Den ene delen vil bestå av utleiebåser for din kajakk. Kajakkgruppa til Fet IL er vår nyeste gruppe og de har allerede hatt et våttkortkurs. De ser også på muligheten for å få til en enkel av og påstigningsrampe like ved kajakkhotellet.

Kajakkhotellet er tegnet av vår frivillig ingeniørpensjonist Arne Stenerud. Han holder også oppsyn med arbeidet som nå gjøres. For Fet IL er det betryggende å ha frivillige som Arne når større prosjekter skal gjennomføres.

Støtte fra lokalt næringsliv
For å kunne bygge kajakkhotellet er vi avhengig av bistand fra lokale bedrifter. Vi ønsker å rette en stor takk til Feiring Bruk for gratis pukk og singel til fundamenteringen og ASAK for ringmuren. Ringmuren vil bli satt opp av Fet IL sin pensjonistgruppe.

DU kan bidra - gratis
Stem på kajakkhotellet i Lillestrømbanken sin Lokalbidragkonkurranse. Stemmegivningen gjøres i Lillestrømbanken sin mobilbank. Det koster ingenting å stemme, det tar bare noen minutter. Antall stemmer avgjør hvor stort tilskudd Fet IL vil få fra Lillestrømbanken.

Historisk er det mange av Fet IL sine medlemmer som har stemt på Fet IL i Lokalbidragskonkurransen. Det har og er en viktig dugnad for å få utviklet Fet IL. Du må avgi din stemme før 25. oktober.

STEM NÅ!!!

Kajakk%20og%20pukk.jpg

Isolering%20og%20Arne.jpg

 

 

 

Aktiviteter

Ingen aktiviteter tilgjengelig for øyeblikket