Årlig møte i fotballgruppa

Hei fotballvenner, nå er vi godt i gang med 2024, og seriesesongen nærmer seg med stormskritt. I slutten av april venter tradisjonsrike Glomma Kiwi Bama-cup, og før vi vet ordet av det står en ny kunstgressbane klar på Fedrelandet. Det er full fart på Fedrelandet hver dag, både i ferier og hverdager. Det er utrolig gøy å se.

I år kommer alle undergruppene til å ha et eget årlig møte i forkant av årsmøte til idrettslaget.
Fotballgruppa sitt møte vill være 7.mars klokken 18:00 i storesalen. Klubbens årsmøte avholdes tirsdag 19.mars klokken 19.00.
Agenda er presentasjon av:
– Årsberetning
– Regnskap 2023
– Budsjett 2024
– Innstilling til valg på årsmøte
– Andre roller med behov for frivillige

Med så mye aktivitet og så mange tilbud, ønsker vi som alltid positive mennesker som ønsker å bidra. På årsmøte vil det være to medlemmer på valg til fotballstyret. I tillegg er det behov for å dekke andre viktige roller som blant annet rekrutteringsansvarlig, jenteansvarlig og kioskansvarlig. Fotballgruppa har store ambisjoner om å fortsette utviklingen på vår kjernevirksomhet, nemlig sport. Fra 2018-2023 har vi hatt en 5-årsplan for å øke rekruttering, og få flere til å spille fotball lengre. Mantraet flest mulig, lengst mulig og best mulig er godt innarbeidet i fotball-Norge. Fremover ønsker vi å fortsette og utvikle kvaliteten på tilbudene vi gir. Vi trenger de som har lyst til å bidra til helheten i klubben, og som spiller andre gode.

Ta kontakt om det er noe du har lyst til å bidra med!
Send en mail på fotball@fetil.no

Vel møtt til årlig møte, og vel møtt til stor idrettsglede på Fedrelandet hele året!

På vegne av fotballstyret og administrasjonen i Fet Fotball,

Kjetil Moren Bråthen

Sportslig og administrativ leder