Athenekarusellen 2024 er i gang!

I samarbeid med Athene Group AS presenterer Fet Idrettslag; Athenekarusellen!

Athenekarusellen er en virtuell løpskarusell, med et løp i måneden, totalt 8 løp, fra mars til november. Karusellen avsluttes med storslått premieutdeling under Nisseløpet i desember.

Alle løp har start og mål ved den nye Athenebanen på Fedrelandet, nærmere bestemt på grusstien mellom banen og Glomma, og har en distanse på opptil 4 kilometer.

Løp 1: Athenekarusellen Mars 2024

Løp 2: Athenekarusellen April 2024

Løp 3: Athenekarusellen Mai 2024

Løp eller gå løypa når du vil, så mange ganger du vil, i løpet av gjeldende måned, ditt raskeste forsøk teller. I tillegg belønnes deltakeren med flest forsøk på løypa innen den gjeldende måneden.

Registrering av deltakelse:

For å registrere deltakelse brukes Strava. Strava er en treningsapp, spesielt utviklet for å registrere utholdenhetstrening gjennom gps-sporing. Samtidig er Strava et sosialt media der man kan publisere egen trening, samt følge andres trening.

Hver enkelt løype blir laget som segment i Strava. Et segment er en bestemt strekke eller løype der du kan sammenligne egne forsøk med andre som har gjennomført segmentet fra før. Alle som løper/går gjennom segmentet, og laster opp denne aktiviteten som «løping» i Strava, blir registrert i en toppliste.

Forsøk kan registreres med smart-/sports-/gps-klokke (koblet opp mot egen Strava-profil), eller med Strava-appen på mobilen. Aktiviteten må registreres som ‘løping’ på Strava, men man velger selv om man vil gå eller løpe.

Sykkel eller annet prestasjonsfremmende fremkomstmiddel er ikke tillat. Ved mistanke om bruk av dette blir man diskvalifisert.

Premiering:

Karusellens konkurranser blir delt inn i herre- og dameklasse, der 1., 2., og 3. plassen i hver klasse vinner premier fra Athene Group og Fet IL etter hver måned.

I tillegg vil deltakeren med flest gjennomføringer av segmentet (såkalt Local Legend) den gjeldende måneden premieres. Her skilles det ikke mellom kjønnene.

Premiene for enkeltløpene kan hentes på klubbhuset på Fedrelandet fortløpende etter endt løpsmåned.

Sammenlagtkonkurranse:

Karusellen gjennomføres også som en sammenlagtkonkurranse, der plassering for hvert løp gir en bestemt poengsum i sammendraget.

Poenggivning: 1. plass = 100 poeng, 2. plass = 99 poeng, 3. plass = 98 poeng osv.

I tillegg gis det 30 ekstrapoeng til den som har gjennomført løypa flest ganger i løpet av den gjeldende måneden (Local Legend).

Man må ikke nødvendigvis være en veldig rask løper for å gjøre det godt i sammenlagtkonkurransen, men det lønner seg å delta på flest mulig av løpene.

1., 2. og 3. plassen i sammendraget, i både herre- og dameklassen, blir premiert med:

1. plass: Gavekort på EU-kontroll hos Nitteberg Bil

2. plass: Kommer. . .

3. plass: Kommer. . .

Karusellen avsluttes med storslått premieutdelingen for sammenlagtkonkurransen under Nisseløpet i desember.

I tillegg premieres alle deltakere med den viktigste belønningen av alle; en forbedret fysisk helse.

Bli med og løp med Athene Group og Fet Idrettslag!

Obs:

Flere av løpene går over gangfelt og trafikkerte veier. Vis hensyn til biler og annen trafikk. Ved passering av gangfelt ol. kan det gå noe tid til å vente på biler eller andre. Dette får vi ikke gjort noe med, og hell/uhell spiller dermed også inn på løpstiden. Dette må man bare tåle. Vi anmoder om bruk av godt synlige klær ved løping i trafikken, samt refleks på kveldstid.

Resultater:

Resultater Mars 2024