Om Aktiv etter skoletid

Fet IL Aktiv etter skoletid er et tilbud for elever på 1.-7. trinn ved Garderåsen-, Hovinhøgda- og Riddersand skole.

PÅMELDING HØST 2023

Aktiv etter skoletid er et allidretts- og friluftslivstilbud. Aktivitetene er delt opp i tre ukers bolker, der vi i annen hver periode utøver idrett og frilufts/uteaktiviteter. Vi benytter Fethallen, Eika Fet Arena og utendørsanleggene våre, samt Hvalstjern og andre skogsområder. Det vil bli utarbeidet aktivitetsplaner hver måned, og aktivitetene vil bli tilpasset de mulighetene hver enkelt måned gir.

Elever fra alle tre skolene blir hentet med buss og transportert til dagens lokale når skoledagen er slutt. Barna møter en ansatt fra Aktiv SFO ved avtalt bussmøteplass. Ved ankomst vil det bli tid til litt spising og frilek før vi setter i gang med dagens aktivitet. Den organiserte aktiviteten vil vare i 60-90 min.

Fet IL Aktiv etter skoletid har fortløpende opptak såfremt det er ledige plasser. Det er »førstemann til mølla». Send e-post til fetilaktiv@fetil.no ved påmelding underveis i året.

Praktisk informasjon

  • Ekstra matpakke må medbringes
  • Aktiv etter skoletid holder åpent til klokken 17:00.
  • Pris for 1 dag/uke (onsdag) er kr 600,-/mnd.
  • Hvis man ikke er medlem av Fet IL vil det tilkomme en årlig medlemsavgift for å være med på Fet IL Aktiv etter skoletid.

Oppsigelsestid er satt til 2 måneder fra den 1. neste måned