Om idretts-SFO

IFO er et tilbud for elever på 1.-4. trinn ved Garderåsen-, Hovinhøgda- og Riddersand skole.

Idretts-SFO er et alternativ til SFO på skolen, for de som ønsker å ha mer aktivitet på ettermiddagene. På IFO har barna stor lek- og boltringsplass både ute og inne, det er god voksentetthet, og aktivitet og bevegelsesglede står i fokus. Vi ønsker å formidle bevegelsesglede og mestring ved å la barna få prøve et bredt spekter av idretter, tradisjonelle leker, samt friluftsaktiviteter. Det vil bli utarbeidet aktivitetsplaner hver måned, og aktivitetene vil bli tilpasset de mulighetene hver enkelt måned gir. Vi bruker Fethallen og Eika Fet Arena som base, men vi vil også benytte oss av andre områder i og rundt hallene, samt nærliggende områder som Hvalstjern.

PÅMELDING HØST 2024

Fet IL Aktiv SFO har én avdeling, men vi benytter oss av flere arenaer:
– Fethallen med motorikkrom
– Eika Fet Arena
– Svømmebasseng på Dalen
– Uteområder

Elevene fra Hovinhøgda og Garderåsen blir hentet med buss og transportert til dagens lokasjon når skoledagen er slutt. Deltakerne fra Riddersand blir hentet med buss og transportert til dagens lokale, uten om når elevene skal være i Eika Fet Arena – da går de sammen med en voksen. Barna møter en ansatt fra Fet IL ved avtalt bussmøteplass.

Når elevene kommer til Fethallen eller Eika Fet Arena vil det bli tid til å spise mat, litt frilek før vi gjør oss klare til dagens aktiviteter. Barna må ha med medbrakt mat hver dag og vi serverer litt frukt.

Vi har fortløpende opptak såfremt det er ledige plasser. Det er »førstemann til mølla». Ved behov etableres det en venteliste. Ved påmelding underveis i skoleåret vil det være oppstart tidligst 1. neste måned, såfremt det er ledige plasser. Send e-post til fetilaktiv@fetil.no ved påmelding underveis i året.

Praktisk informasjon

  • Aktiv SFO holder åpent til klokken 17:00.
  • Pris: 3 dager kr 2 800,-/mnd, 4 dager kr 3350,-/mnd, 5 dager kr 3600,-/mnd (dette inkluderer transport og frukt)
  • Hvis man ikke er medlem av Fet IL vil det tilkomme en årlig medlemsavgift for å være med på Fet IL Aktiv.
  • Oppsigelsestid er satt til 2 måneder fra den 1. neste måned.

Pris

  • 5 dager: 3400,- (3600 fra 1.8.24)
  • 4 dager: 3200,- (3350 fra 1.8.24)
  • 3 dager: 2600,- (2800 fra 1.8.24)


Annet verdt å merke seg: Vi tilbyr ikke morgentilbud, og er stengt i romjula, påsken og i juli.