Coerver Extra fortsetter på Fedrelandet

Jorge Aguilar og Coerver Coaching fortsetter Coerver-extra for spillere i alderen 12-15 år. Dette er et spisset tilbud til de ivrigste spillerne i aldersgruppen som ønsker å videreutvikle sine individuelle ferdigheter. Meld dere på i lenken: https://coerver.no/product/coerver-extra-fet-il-1

Coerver Coaching er anerkjent internasjonalt for utvikling av individuelle ferdigheter. Hovedansvarlige for gruppene har bred erfaring for spillerutvikling.
For guttene: Jorge Aguilar
For jentene: Anna VågenJorge Aguilar jobber idag i Coerver og i Bærum fotballklubb. Han har tidligere hatt roller i portugisiske toppklubber som FC Porto og SC Braga. Anna har tidligere spillererfaring fra 1.divisjon, og er fortsatt aktiv for Skeid. Hun er en erfaren Coerver-trener.Jorge bidrar også med trenerkurs, og samarbeidet med Coerver skal hjelpe Fet IL til en tydeligere retning i ferdighetsutviklingen i barnefotballen, pluss at Coerver Extra er et ekstratilbud for ungdomsspillerne i alderen 12-15 år.


Øktene vil være på Fedrelandet mandager fra kl 16-17, med oppstart mandag 4.september. Spillerne ordner selv transport til økta. Ved eventuelle spørsmål om tider, eller annen informasjon send til fotball@fetil.no.

Meld dere på i lenken under, uavhengig av klubbtilhørighet:
Coerver Extra FET IL 23/24 | Coerver Norge