Lyst til å bidra til en bedre håndballhverdag for våre utøvere?

Nå er det på tide å få løftet håndballen i Fet IL til å bli veldig bra!

Vi som klubb har et stort ønske om å kvalifisere oss til «klubbhuset nivå 1» for å sikre bedre klubbdrift.
Les mer om klubbhuset her: Klubbhuset nivå 1
Vi har også et stort ønske om å kunne bli mer inkludert på lagsnivå.

For å få til dette trenger vi hjelp av et sportslig utvalg som jobber sammen med oss i styret om å nå målet for økt aktivitet, medlemstall og økt håndballtilbud. Vi er derfor på utkikk etter deg som ønsker å bidra og jobbe mot klubbens tre verdier: «Positiv, inkluderende og Aktiv». Sportslig utvalg skal samarbeide med trenere, lagledere og foreldre slik at vi sikrer at alle jobber mot klubbens visjoner og mål. Ved å ha et sportslig utvalg vil kontakten mellom lag og klubb bli bedre og vil kunne gi bedre forutsetning for bedre treningsutstyr, trenings/kampfastiliteter og treningstider m.m til lagene. Dette sikrer forhåpentligvis mer mestring og glede, som igjen vil kunne føre til at utøvere blir værende i klubben. Medlemmer av det sportslige utvalget har ansvar for gitte trenere, som de skal hjelpe og veilede gjennom semesteret og forhåpentlig vis skape et positivt og inkluderende miljø.


Det er også lenge siden vi har hatt et stort og artig håndballarrangement med ordentlig god stemming, så om du brenner inne med ideer eller evner til å styre og planlegge arrangementer er det bare å ta kontakt.

Vi tar imot alle som ønsker å bidra.

Honorar:

De som bidrar, vil belønnes med klapp på skuldra og beundrende blikk fra andre i Håndballgruppa som er i ekstase over at du tar på deg et frivillig verv for at utøvere i Fet IL håndball skal få et så godt aktivitetstilbud som mulig.

Send mail til suhandball@fetil.no ved interesse eller spørsmål.

Heia Fet!