Kunstgressavtalen i boks!

Den som venter på noe godt, venter ikke forgjeves. Endelig er avtalen signert, og den etterlengtede byggingen av kunstgressbane 2 kan begynne. Fet-folket har vært tålmodige, og gjort det beste ut av situasjonen. Banekapasiteten har vært sprengt lenge, og lagene har tidvis måtte være kreativ for å finne alternative treningsmuligheter. Å mestre uforutsigbare forhold skaper karakter og løsningsorienterte barn og voksne, noe som kommer godt med i lag og grupper.

Valget av entreprenør falt på Kjeldaas AS. Det vil si at vi får et spennende underlag med ny teknologi innen non-fil kunstgress. Mykheten i banen ligger i mer gress og pad. Banen vil også klargjøres for undervarme. Banen på Skedsmo Stadion og Fedrelandet Idrettspark vil være de to første av denne typen i Norge, men den er godt utprøvd på flere baner i Nederland med meget gode resultater. Blant annet benytter PSV Eindhoven seg av dette underlaget på sitt treningsanlegg.

Banen på Fedrelandet er kontraktsfestet å være ferdig innen 1/11-2023, men vil bygges så tidlig som mulig. Det søkes nå om igangsettingstillatelse, og vi vil følge prosessen tett videre.