Ny A-lags trener for herrene

Fet IL fotball har blitt enige med Daniel Westvang og han blir A-lags trener for herrene fra og med 1.1 2024!

Daniel Westvang er et kjent navn i romeriksfotballen etter blant annet å ha trent ungdomslag i LSK, interkretslag i Skjetten, A-laget til Lørenskog i 3. divisjon og nå sist Heming i Oslo. Han har tatt UEFA-A lisens kurs og har etterhvert blitt en meget erfaren fotballmann!

Vi er veldig glade for at Daniel har valgt Fet etter at det har vært kamp om hans underskrift i høst!
Vi gleder oss veldig til fortsettelsen og ser frem allerede frem i mot fotballsesongen 2024.

Noen ord fra Daniel:

Hvorfor falt valget Fet IL?

Jeg har vært borte fra romeriksfotballen i noen år nå, da jeg har vært 3 år i Heming, og blitt kjent med Oslo-fotballen, så det var på tide å komme seg «hjem» igjen. Det er noe spesielt med fotballen på Romerike og det lokale trigger meg, er bosatt på Sørumsand, og for min del er det ekstra gøy å kunne være med rundt et lokalt lag. Samtidig jobber jeg på ungdomsskolen på Fetsund, og har en tilknytning til området. Har blitt kjent med klubben gjennom samarbeidet klubben har med skolen, som jeg synes er spennende, og som bidrar til mye positivitet blant ungdommen. Da er det ekstra motiverende å kunne skrive under som a-lagstrener. 
Etter flere samtaler med dere i Fet IL, følte jeg at dette ønsker jeg å være med på, og jeg føler at vi passer godt sammen. 

Hva slags tanker har du rundt a-laget til Fet?

Jeg synes det virker som en spennende spillergruppe, fin miks av erfaring og unge fremadstormende unge seniorer/ juniorspillere. Jeg trur vi skal få det artig sammen, og markere oss i 2024!
Gleder meg til å starte opp 1. januar, og komme i gang med treninger, treningskamper og det å bli kjent med spillergruppa, og resten av klubben!