Troppsgymnastikk

Husk å melde barnet inn i Fet IL hvis det ikke allerede er medlem!

Troppsgymnastikk er en lagidrett, der det konkurreres som lag bestående av 6-12 jenter, gutter eller mix. Man kan konkurrere fra det året man fyller 11 år. Øvelsene det konkurreres i er trampett, tumbling og frittstående. Les mer om troppsgymnastikk her.

Tilbudet er for utøvere fra 8 år og oppover som ønsker å trene mer enn det vi tilbyr våre breddepartier. En bør ha deltatt på turn tidligere, og kunne grunnleggende turnelementer godt. De som ønsker å være med kan først komme på en prøvetime. Send en mail til turn@fetil.no for å avtale tid.

Turnelementer man må mestre: Hinkesats, araber, god teknikk i flikkflakk (må ikke kunne alene), salto på trampett, og ha et godt grunnlag for stift og broovergang.

Vi har flinke og erfarne trenere som tar vare på alle utøverne uansett erfaring, alder og nivå – og vi har en hall full av moderne turnutstyr!

Troppen er mer forpliktende enn våre andre breddepartier, og utøverne vil med det få tettere oppfølging. Foreldre må regne med noe mer dugnad for dette partiet.

Varighet: 90-120 minutter
Dager
: Mandag kl. 19:00-21:00, tirsdag kl. 19:30-21:00 og torsdag kl. 18:30-20:00
Pris
: kr 2750/per semester
Hvor
: Eika Fet Arena

Økonomi skal ikke være en hindring for å delta på våre fritidsaktiviteter. Ta kontakt om dere ønsker å dele opp betalingen eller ønsker å søke om støtte. Send en mail til turn@fetil.no.